”Vi valde Himlabacken när vi flyttade till Kisa, eftersom vi tycker att det är en fin förskola och att pedagogiken tilltalar oss. Att personalen har varit så engagerad och varm blev en bonus som vi upptäckte med tiden. Nu lämnar vår son förskoletiden och han har verkligen fått med sig jättefina minnen, erfarenheter och kunskaper som han kommer att ha glädje och nytta av i framtiden. Tack!” 

Diana Dahlgren, mamma till Alex.

Diana och Alex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

”Jag är väldigt nöjd med Himlabacken!  Jag tycker förskolan har väldigt bra personal, jag gillar allihop! Mina barn älskar att åka till förskolan och alla barn känner varandra oavsett ålder! Mitt äldsta barn fick plats på förskolan i samband med att den startade upp, så vi har varit med från början och fått följa utvecklingen och ombyggnationer. Himlabacken är lite mer personlig tycker jag och det passar mig och ger mig trygghet som förälder.” 

Camilla Johansson, mamma till Thea och Lex

Camilla, Thea och Lex bild 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

”Vår familj har varit ”kunder” hos Himlabacken, sedan starten våren 2013. Kreativ personal och inspirerande verksamhet, som engagerar skapandet hos såväl barnen som deras föräldrar. Våra tre barn har stormtrivts i alla år och det har varit glädje inför varje ny förskoledag och därför kan vi varmt rekommendera en flexibel och tillmötesgående förskola som Himlabacken.”

Ann-Sofie Wissmar, mamma till Evy, Salvar och Arthur

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

När vår äldsta son var ett halvår var vi på besök på flera förskolor i Kisa. Vi blev väl mottagna på alla, men på Himlabacken kände vi direkt ett stort engagemang och intresse från personalen. Vi fick intrycket att pedagogerna var stolta över verksamheten och att de riktigt ”brann” för sitt arbete.

Det första positiva intrycket består idag 3,5 år senare. Vi har vi nu två små killar på olika avdelningar och de trivs otroligt bra.

Att vara ifrån sina barn större delen av dagen skär i föräldrahjärtat. Därför är det ovärderligt att känna att barnen trivs, är trygga, blir sedda och uppmärksammande för de unika små personligheter de är. Kreativ lek varvas med pedagogiskt arbete, och teknik och nytänkande känns som en röd tråd på Himlabacken – till och med i matlagningen.

Vill pedagogerna (gäller alla både vikarier och ordinarie personal) ta upp något har det alltid gjorts på ett professionellt och trevligt sätt och det finns alltid en liten uppföljning och några ord om vad som hänt vid dagens slut.

Vi är så tacksamma för det otroliga arbetet som personalen gör varje dag.

Himlabacken är fantastik!

Maja Liegnell och Petter Vennerberg, mamma och pappa till Sighsten och Ebbe.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________